Unele persoane vad filmul, si apoi citesc cartea. Altele, insa, citesc romanul si abia apoi cauta daca a fost ecranizat. Indiferent de optiunea pe care o au, cititorii pot gasi in sectiunea reduceri de carti de la anticariat foarte multe romane romantice care au fost ecranizate, iar filmele au avut un real succes.

Cei care citesc cartea si vad si filmul vor intelege mult mai complex povestea si mesajul pe care autorul si-a dorit sa il transmita, atat din perspectiva cartii, cat si a filmului.

Carti cu ecranizari de succes
  • The notebook sau Jurnalul unei iubiri – roman cu o poveste deosebita si o ecranizare de succes

Unul din cele mai apreciate romane de iubire, romantice, este Jurnalul unei iubiri, scris de Nicholas Sparks, ecranizat in filmul The Notebook in anul 2004, in regia lui Nick Cassavetes. Acest roman si film a cucerit milioane de inimi din intreaga lume, prin povestea emotionanta si momentele deosebite pe care le-a surprins, prin etapele unei iubiri imense pe care o expune.

Atat cartea, cat si ecranizarea prezinta povestea de iubire dintre 2 tineri care apartin unor lumi diferite. Fata bogata si baiatul muncitor traiesc o iubire nebuneasca, sincera si frumoasa, care ramane amanata si suspendata in gol cand vietile lor iau diverse intorsaturi si circumstantele fac in asa fel incat cei doi merg pe drumuri separate. Sfarsitul romanului si al filmului este induiosator, surprinzator, revelator si emotionant.

Anticariat de carti online | Reduceri de carti de la anticariat | PrintreCarti.ro

 reduceri de carti de la anticariat

  • Dragoste in vremea holerei – romanul de G.G. Marquez cu o ecranizare de succes

Romanul Dragoste in vremea Holerei, disponibil la un pret foarte bun in oferta www.printrecarti.ro, este dedicat persoanelor care isi doresc sa descopere o poveste de dragoste complicata, profunda, expusa cu sensibilitate de catre celebrul scriitor Gabriel Garcia Marquez.

Ecranizarea acestei carti s-a dovedit a fi una de succes, care a reusit sa expuna misterul si subtilitatea povestii de dragoste surprinzatoare si tragice deopotriva, filmul aparand in anul 2007 in regia lui Mike Newell si Ronald Harwood. Potentialul uimitor al acestei povesti de dragoste disponibila in rafturile unui anticariat de carti online este confirmat de castigul la Oscar si Globul de aur.