Pasiunea pentru carti trebuie cultivata de la cele mai fragede varste, parintii fiind primii mentori ai celor mici. Acestia trebuie sa le ofere constant acces la carti, sa le citeasca si sa ii atraga in lumea fascinanta a povestilor scrise.

Exista carti de citit pentru fiecare etapa a vietii, de la romanele Disney cu printi si printese, pana la volumele fantasy adorate de adolescentii din toata lumea.

Top 4 carti de citit pentru adolescent

Cartile contribuie nu doar la imbunatatirea vocabularului, ci si la cultivarea spiritului. Cititorii patrund intr-o lume necunoscuta de unde invata lucruri noi despre dragoste, prietenie si recunostiinta. Acestia ajung sa priveasca realitatea inconjuratoare cu alti ochi, in timp ce se descopera pe sine. Cartile trebuie alese cu mare grija, in topul celor mai potrivite lecturi fiind:

  • Harry Potter – J.K. Rowling – aceasta serie a devenit un fenomen mondial si a fascinat generatii intregi. Aventurile tinerilor vrajitori au fost traite la cote maxime de fiecare cititor in parte.

Anticariat de carti | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat de carti

Cu fiecare nou roman, alte si alte noi aventuri se deschideau in fata celor care au crescut impreuna cu eroii seriei Harry Potter. Volumele sunt disponibile la Printre Carti, un anticariat de carti la un pret mai mult decat avantajos;

  • Vraja corbilor – Margaret Rogerson – este o poveste fantasy foarte bine conturata ce reuseste sa ii tina pe tineri cu sufletul la gura. Isobel realizeaza portrete minunate pentru toate creaturile fermecate din padure, insa atunci cand il intalneste pe Printul Toamnei intreaga sa viata este complet data peste cap din cauza unei singure greseli;

  • Cei trei muschetari – Alexandre Dumas – una dintre cartile de referinta ale literaturii ii are in centru pe celebrii muschetari gata oricand sa sara in ajutorul celor nevoiasi.

Cititorii descopera de-a lungul romanului ce inseamna cu adevarat prietenia, onoarea, devotamentul si respectul;

  • Sub aceeasi stea – John Green – este o frumoasa proveste de dragoste adolescentina. Tinerii traiesc momente pline de bucurie unul in compania celuilalt in ciuda faptului ca timpul pe care il au la dispozitie este limitat.

Cum ar trebui oamenii sa isi traiasca viata stiind ca sfarsitul este aproape? Romanul poate fi comandat direct de pe PrintreCarti.ro fiind un cadou perfect pentru o onomastica.