Tehnologia a devenit o parte integranta a vietii oamenilor. Smartphonurile, calculatoarele si tabletele sunt indispensabile fiind intens folosite atat pentru conectare, cat si pentru job sau distractii.

Anul 2020 a dat peste cap ritmul normal de viata al oamenilor si a impins limitele tehnologiei. Scoala online, work from home au demonstrat faptul ca se poate invata, lucra chiar si din fata unui ecran.

Oamenii au reusit sa se adapteze intr-un timp foarte scurt noii realitati ceea ce adus la o crestere fulminanta a vanzarii calculatoarelor, imprimantelor si a oricaror alte echipamente necesare desfasurarii activitatii zilnice.

Parintii au avut nevoie chiar si de 2-3 laptopuri pentru a acomoda fiecare membru al familie motiv pentru care laptopurile second hand au fost la mare cautare. Acestea au putut fi achizitionate la preturi accesibile oricarui buzunar. Cei care sunt inca interesati de o astfel de oferta, pot accesa site-ul It-Sh.ro pentru mai multe informatii.

In topul vanzarilor s-au aflat si imprimantele second hand, acestea fiind indispensabile prichindeilor de gradinita. Pentru parinti a fost mult mai usor sa lucreze astfel fisele zilnice trimise de doamnele educatoare.

Echipa de la It-Sh pregateste cu atentie toate produsele ce urmeaza sa fie oferite spre vanzare. Laptopurile, calculatoarele, unitatile si nu numai sunt testate si verificate astfel incat sa corespunda necesitatilor viitorilor clienti. In plus, acestea vin insotite si de o garantie pe 24 de luni care acopera eventualele defectiuni tehnice.

Calculatoare second-hand | Imprimante second hand | It-Sh.ro

calculatoare second-hand

Doritorii pot cumpara calculatoare second-hand de la branduri de top precum Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens. Se pot achizitiona inclusiv licente Microsoft Windows 7 Home Refurbished sau Microsoft Windows 7 Professional Refurbished la preturi mult mai avantajoase.

Produsele disponibile pe site pot fi achizitionate chiar si in rate. A cumpara un laptop sau un calculator reprezinta o investitie destul de frumusica si, din pacate, nu toti oamenii isi permit sa plateasca suma integrala.

Avand in vedere necesitatea unui astfel de dispozitiv, posibilitatea platii in rate reprezinta un mare punct in plus. Suma finala se poate imparti in 3 rate flexibile, fara dobanda, insa doar pentru cumparaturile efectuate online.