O pereche de saboti medicali sunt intotdeauna bineveniti pentru orice cadru medical astfel incat acesta sa poata face fata tuturor provocarilor la care este supus zilnic. Fie ca este vorba de asistente medicale care trebuie sa ingrijeasca de pacienti, de medicii care stau in picioare ore in sir in timpul unei interventii complicate sau la vizitele facute pacientilor, sau chiar de specialistii care lucreaza in cadrul unui cabinet particular, toate cadrele medicale au nevoie de sabiti foarte confortabili ca parte a uniformei lor de lucru.

Specialistii MediFashion.ro ofera o gama foarte variata de saboti medicali pe diferite marimi si modele persoanelor interesate.

Cum se alege o pereche de saboti medicali de calitate

Pe langa uniforma medicilor, masca de protectie si halate medicale, sabotii medicali sunt parte integranta a tinutei lor de lucru de zi cu zi. Sabotii medicali de calitate trebuie alesi in mod corespunzator astfel incat sa aiba talpa ortopedica, flexibili, sa fie fabricati din piele naturala sau ecologica foarte moale si sa fie usori, sa nu aiba cusaturi si sa nu jeneze piciorul in timpul purtarii.

In alta ordine de idei, sabotii medicali trebuie sa fie perforati pentru a permite aerului sa circule si piciorului sa fie aerisit, sa fie alesi in marimea potrivita si cu inchizatori reglabile, dar si sa prezinte striatii antiderapante pe talpa si sa ofere proprietati antibacteriene.

Beneficiile alegerii unei perechi de saboti medicali corespunzatoare

Sabotii medicali de buna calitate ofera cadrelor medicale urmatoarele avantaje:

  • Ajuta la buna circulatie sangvina

Faptul ca sabotii medicali permit adoptarea unei pozitii corecte a picioarelor, usureaza circulatia sangvina.

Saboti medicali | Halate medicale | MediFashion.ro

saboti medicali

  • Sustin piciorul si combat durerea

Sabotii medicali de calitate asigura o buna sustinere piciorului in timpul unui program de lucru prelungit si combat durerea de picioare cauzata de statul indelung in picioare.

  • Usureaza miscarea

Personalul medical care poarta saboti medicali va reusi sa isi duca sarcinile la bun sfarsit si sa se deplaseze cu usurinta intre saloane si pacienti.