Asus tocmai a lansat noul computer pentru jucatori disponibil cu doua ecrane. Modelul Asus ROG Zephyrus Duo 15 integreaza un procesor Intel Core i7 / i9, dar si o placa grafica Nvidia GeForce RTX 2080 ceea ce il transforma intr-unul dintre cele mai apreciate laptopuri de pe piata la ora actuala.

Ce aduce nou Asus ROG Zephyrus Duo 15?

Dupa o prima versiune in gama Zenbook Pro, Asus revine cu conceptul sau de laptop cu doua ecrane. Acesta este noul ROG Zephyrus Duo 15 si este pentru jucatorii de aceasta data. Prin urmare, Asus profita de limitare pentru a-si formaliza noul laptop ultra-subtire pentru gameri care ofera nu numai un ecran principal de 15 inchi, ci chiar deasupra tastaturii un al doilea ecran de 14, 1 inchi.

Cea mai mare diferenta fata de Zenbook Pro Duo o reprezinta inclinarea de 13 ° a celui de-al doilea ecran care il mult mai usor de utilizat, ceea ce nu a fost cazul pana acum. Aceasta inclinare permite, de asemenea, introducerea noului sistem aerodinamic activ sau a tehnologiei AAS, care permite ecranului secundar sa participe activ la sistemul de racire.

Daca ecranul principal de 15 inchi ofera o definitie 4K sau Full HD Ultra Fast (300Hz / 3ms), trebuie mentionat ca ecranul secundar de 14,1 inchi, ScreenPad Plus, ofera o definitie 4K (3840 × 1100) , care permite desigur mai multe detalii. Asus lucreaza in mod evident cu dezvoltatorii pentru a sustine acest al doilea ecran, care insa nu este limitat doar la jocuri.

In ceea ce priveste ecranul principal, utilizatorul va avea posibilitatea sa aleaga la momentul achizitiei intre un panou 4K fidel in colorimetrie, cu suport 100% din gama AdobeRGB si certificat Pantone sau un panou Full HD, dar cu o impresionanta rata de reimprospatare de 300Hz si un timp de raspuns de 3ms. Cele doua panouri sunt compatibile cu Nvidia G-Sync, iar modelul Zephyrus Duo 15 ofera o placa grafica Nvidia GeForce RTX2080 Super, cuplata cu un procesor Intel Core i7 sau seria Core i9 H din a 10-a generatie.

Modelul ROG Zephyrus Duo 15 are doar 20,9 mm grosime si cantareste 2,4 kg. Bateria are o capacitate de 90Wh si poate fi reincarcata cu un incarcator dedicat atunci cand utilizatorii au nevoie de o reincarcare rapida, dar si prin USB-C, deoarece Zephyrus Duo 15 este compatibil cu Power Delivery (PD).