Una din intrebarile cu care se confrunta oamenii care planuiesc sa-si vanda cartile de prin casa este daca are rost sa apeleze la serviciile unui anticariat.

Cei mai multi ezita deoarece nu au incredere ca valoarea cartilor va fi aproximata corect sau nu sunt siguri daca transportul este asigurat, ceea ce inseamna ca vor trebui sa dea bani din propriul buzunar.

Clientii care opteaza pentru serviciile anticariatului CumparCarti.ro nu vor trebui sa-si faca griji de aceste amanunte, deoarece reprezentantii sai au peste un deceniu de experienta in domeniu, asa ca valoarea cartilor va fi una corecta, iar transportul la domiciliu este asigurat. Singurul lucru la care ei trebuie sa aiba grija este ca starea in care se afla cartile sa fie una acceptabila.

Ce genuri vei putea vinde celor care posteaza anunturi de „cumparam carti”?

Pentru a vinde carti, cei interesati se vor orienta in functie de anunturile de „cumparam carti” postate de anticariate. In timp ce unele sunt interesate doar de carte veche, pentru altele anul aparitiei conteaza mai putin, dar vor carti care sa trateze un anumit subiect.

Cumparam carti | Cumparam carti în Iasi | CumparCarti.ro

cumparam carti în Iasi

Printre cele mai cautate genuri de carti se afla romanele de dragoste, povestile cu crime si detectivi, cartile de dezvoltare personala, cele pentru copii si stiintifico-fantastice.

Totusi, doar pentru ca o persoana adora povestile cu crime, nu inseamna ca toate cartile din aceasta gama vor fi pe placul ei, asa ca cele care n-au avut succes vor putea fi vandute unui anticariat.

Anunturile de „cumparam carti” sunt postate cu un oras in minte?

Daca langa anunt apare un oras, spre exemplu, „cumparam carti în Iasi”, atunci procesul prin care cartile sunt evaluate, ridicate si transportate la anticariat va fi efectuat in Iasi. Acest lucru nu inseamna ca cei interesati nu vor gasi un anunt similar intr-un alt oras. Tot ce trebuie sa faca este sa caute cu atentie.

Prin urmare, exista anticariate care vor accepta orice fel de carti, ceea ce inseamna ca cei care au o biblioteca dezorganizata, cu lucrari din diferite domenii vor putea profita de aceasta oportunitate pentru a pastra doar ce o intereseaza.