Persoanele care vor sa vanda carti din biblioteca personala din diferite motive cauta tot mai des anunturi de achizitii carti, pentru a-si putea vinde cartile rapid si pentru a castiga venituri suplimentare. Atunci cand cauta un astfel de anunt, vanzatorul trebuie sa aleaga cea mai buna oferta.

Multi vanzatori nu sunt interesati de banii pe care ii castiga si vor doar sa se asigure ca acele carti vor ajunge in biblioteca altor pasionati de lectura. In acelasi timp, vanzarea de carti in cantitati mari aduce cu sine si sume considerabile, de care vanzatorul se poate bucura ulterior. Un anticariat poate indeplini cu usurinta aceste dorinte ale persoanelor ce cauta sa vanda carti.

Motive pentru vanzarea cartilor

De cele mai multe ori, iubitorii de lectura au tendinta de a strange in bibliotecile lor personale zeci sau chiar sute de carti. Totusi, multe dintre ele isi pierd utilitatea deoarece nu vor mai fi recitite de proprietari si in plus ocupa mult spatiu, care ar putea fi atribuit unor noi achizitii in materie de carti.

Cum se poate identifica cel mai bun anunt de achizitii carti

Exista tot mai multe anticariate care se ocupa de cumpararea cartilor de la persoane care nu mai au nevoie de acestea. Internetul este plin de anunturi de tipul cumpar carti in regim anticariatinsa nu toate ofera vanzatorilor aceleasi beneficii. Din acest motiv, este recomandata o scurta documentare inainte de a alege cumparatorul potrivit.

Achizitii carti | cumpar carti in regim anticariat | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim anticariat

Cea mai buna oferta vine din partea anticariatelor care sunt dispuse sa se deplaseze la domiciliul vanzatorului. Acest aspect denota seriozitate, profesionalism si dorinta clara de a achizitiona cartile. Pe de alta parte, evaluarea cartilor trebuie sa fie efectuata gratuit de specialistii anticariatului, iar mai apoi trebuie negociat un pret corect in functie de valoarea si de starea cartii.

Un anticariat ce ofera toate aceste avantaje este CumparCarti.ro, care cumpara carti din orice domeniu si isi trimite specialistii la domiciliul vanzatorului. Doritorii care vor sa vanda carti apeleaza la anticariate de incredere care sa le ofere un pret corect si care sa nu aiba criterii de selectie in ceea ce priveste domeniul cartilor.