Salonul Diamond, un salon de infrumusetare din sector 1 ofera tratamente de hidratare pentru ten de inalta calitate. Foarte multe femei calca zilnic pragul acestui salon pentru a-si rasfata tenul si sunt extrem de multumite de serviciile primite. Preturile tratamentelor de hidratare sunt afisate pe site-ul www.salonextensii.ro.

Este foarte important ca tenul sa beneficieze de o rutina buna de ingrijire. De multe ori, dupa o simpla curatare acasa, tenul pare lipsit de elasticitate. Cu ajutorul unor tratamente de hidratare realizate in cadrul salonului Diamond, clientele vor beneficia de o piele moale si neteda, ca a unui bebelus.

Hidratarea tenului la salonul de infrumusetare Diamond

In cadrul salonului Diamond, un centru de infrumusetare din Floreasca, cosmeticienii utilizeaza un tratament facial de hidratare cu colagen si elastina.

Colagenul este cea mai abundenta componenta a parului, unghiilor si mai ales a pielii. Odata cu inaintarea in varsta, corpul nu mai produce atat de mult colagen, productia lui incepand sa scada, ceea ce determina o lipsa progresiva de elasticitate a pielii si o crestere a flaciditatii.

De aceea, un tratament cu colagen este extrem de important pentru tenul oricarei persoane. Colagenul patrunde direct in piele: hidrateaza, strange si netezeste pielea pana la straturile sale cele mai adanci. De asemenea, colagenul reduce formarea ridurilor si are un efect calmant pentru ten, fiind anti-iritant.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Centru de infrumusetare din Floreasca | SalonExtensii.ro

centru de infrumusetare din Floreasca

In ceea ce priveste elastina, aceasta hraneste tenul foarte bine si favorizeaza elasticitatea fibrelor pielii, care se intaresc odata cu inaintarea in varsta. In plus, compenseaza scaderea productiei de colagen, prevenind aparitia ridurilor si reducandu-le. Piele ferma si tanara pentru mai mult timp!

Toate femeile viseaza la o piele stralucitoare si tinereasca, insa timpul nu le permite de multe ori sa se ingrijeasca corespunzator. Nu exista piele perfecta! Cosmeticienii de la salonul Diamond din Bucuresti recomanda utilizarea tratamentului de hidratare cat mai des posibil, dar si o alimentatie bogata in nutrienti care sa ajute tenul sa se mentina curat si neted.

In concluzie se poate spune ca un tratament de hidratare cu colagen si elastina promoveaza moliciunea si elasticitatea epidermei.