Pe langa iubitorii de carti romantice, horror, de actiune sau psihologice exista si foarte multi iubitori de carti politiste. Foarte multi colectionari ai acestui tip de carte raspund la anunturile de tip „cumpar cărți în Bucuresti”, alegandu-si astfel sa isi vanda volumele catre anticariate care cumpara carti de acest fel. De ce? Ei bine, odata ce au fost citite, acestea sunt uitate si ocupa un spatiu degeaba in biblioteca.

Anticariat-Carti.com este un anticariat care cumpara foarte multe carti politiste si nu numai. Achizitioneaza saptamanal carti din orice domeniu. Procesul este simplu. Evaluatorii vor veni la domiciliul proprietarului si vor analiza starea cartilor politiste oferite spre vanzare. Daca este una buna, atunci preturile vor fi pe masura.

Tipuri de carti politiste apreciate de anticariate care cumpara carti

Officer down, code three” exploreaza, in cele 13 capitole ale sale, aproape 20 de cazuri reale de politie in care un ofiter si-a pierdut viata. Fiecare caz detaliaza, de asemenea, un rezumat al erorilor de judecata si procedura. Pierce R. Brooks scrie aceasta carte atat ca o poveste de avertizare, cat si ca manual de instruire. Este scris pentru a proteja ofiterii care se pot confrunta intr-o zi cu acelasi tip de situatie care pune viata in pericol.

Cumpar cărți în Bucuresti | anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

cumpar cărți în Bucuresti

Imprumutand din cei peste 30 de ani de experienta in aplicarea legii, cartea lui Jim Glennon, „Arresting communication”, foloseste in mod ingenios o combinatie de jargon politist si umor pentru a descrie importanta critica a comunicarii eficiente.

Oamenii legii, pasionatii de istorie si orice alt cititor care se bucura de o poveste buna de non-fictiune vor adora cartea „Dog Dogs: Great Cops in American History”. Scrisa de locotenentul de politie Dan Marcou, cartea prezinta vietile si mostenirile unora dintre cei mai renumiti si memorabili ofiteri de avocatura din istoria americana.