Cautarea unei anumite carti, mai ales daca aceasta nu mai este tiparita, este un proces complex, care presupune multa cercetare. Posibilitatea de a gasi o astfel de carte pe rafturile unei librarii sau edituri sunt reduse.

Prin urmare, solutia care se dovedeste a fi cea potrivita si locul in care este posibila gasirea unei carti relativ vechi este anticariatul. Un alt avantaj important pentru cititori este faptul ca, in prezent, poate fi gasit un anticariat de carti online, astfel ca nu mai sunt nevoiti sa bata strazile pentru a gasi un butic in care sa vand carti vechi si care este pe cale de disparitie.

Atat cautarea, cat si cumpararea cartilor dorite dintr-un anticariat online sunt simple si rapide, acesta fiind si un motiv pentru care shoppingul online a devenit foarte popular in ultimii ani. Pasii pe care ii au de facut pasionatii de lectura pentru a-si cumpara cartea dorita de la un astfel de comerciant sunt:

  1. Cautarea si gasirea anticariatului online

Primul pas este gasirea vanzatorului de carte care ar putea avea in portofoliul sau volumul cautat. Nu trebuie decat sa se foloseasca motoarele de cautare de pe internet, care vor oferi foarte multe rezultate de anticariate online, dintre care se poate alege anticariatul PrintreCarti.ro, unul dintre primele rezultate si cele mai populari vanzatori de carte veche.

  1. Cautarea cartii dorite

Daca se stie deja titlul volumului dorit, cumparatorii nu trebuie decat sa il scrie in bara de cautare de pe pagina anticariatului online, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Pe langa faptul ca sansele ca volumul cautat sa fie disponibil, exista posibilitatea sa se gaseasca si reduceri la carti de anticariat, astfel incat pretul acestuia sa fie unul foarte mic.

Anticariat de carti online | reduceri la carti de anticariat | PrintreCarti.ro

Anticariat de carti online

  1. Plasarea comenzii

Ultimul pas consta in plasarea comenzii, care se face la fel ca in cazul oricarui alt proces de cumparare online: produsul dorit este adaugat in cosul de cumparaturi virtual, sunt completate datele de livrare si contact, iar apoi se trimite comanda spre procesare.

Comanda va fi livrata la adresa indicata de cumparator, iar plata se poate face online sau ramburs, in functie de preferinte.