Persoanele care cauta cumparatori de carti vechi se bucura de ofertele anticariatelor care sunt dispuse sa achizitioneze volume intregi de carti, fara ca anul aparitiei sa reprezinte un criteriu de selectie. Desi vanzarea cartilor vechi a devenit tot mai dificila, anticariatele reprezinta solutia ideala pentru persoanele care vor sa renunte la carti a caror vanzare parea imposibila.

Cumparatori de carti vechi – motive principale pentru a colabora cu acestia

Exista o multime de beneficii pentru cei care aleg aceasta metoda de lichidare a cartilor vechi, de la confort si lipsa necesitatii de a mai face deplasari la sediul anticariatului, pana la dorinta de a castiga venituri suplimentare si de a face mai mult loc in casa. Principalele motive pentru a vinde cartile catre un anticariat sunt:

1. Rapiditatea procesului de vanzare

Atunci cand o persoana alege sa colaboreze cu anticariate care cumpara carti economiseste timp pretios, pe care il poate investi in alte activitati. Tot procesul se desfasoara rapid si nu mai e nevoie de cautarea de vanzatori pe diferite site-uri. Vanzatorul trebuie doar sa contacteze reprezentantii anticariatului, sa stabileasca locul intalnirii si sa predea cartile. Specialistii vin in cel mai scurt timp, evalueaza cartile si fac plata pe loc;

Cumparatori de carti vechi | anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

2. Posibilitatea de a castiga venituri suplimentare

Prin vanzarea de carti vechi, care pareau ca nu mai au nicio utilitate in biblioteca proprietarului, se pot castiga venituri suplimentare. Cu cat se vand mai multe carti, cu atat se obtin o suma mai mare. Daca o persoana are nevoie urgent de bani sau daca pur si simplu vrea sa castige rapid o anumita suma, poate alege sa vanda carti vechi catre Anticariat-Carti.com. Se achizitioneaza carti din orice domeniu, acesta fiind un avantaj prioritar pentru cei care isi fac griji cu privire conditiile de vanzare a cartilor;

3. Eliberarea spatiului din biblioteca pentru cartile noi

Dorinta de a elibera spatiu pe rafturile aglomerate ale bibliotecii poate fi un alt motiv pentru care o persoana alege sa isi vanda cartile. In acest fel, se face loc pentru noile carti care urmeaza a fi citite de pasionatii de lectura.